>

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και το πολιτιστικό κέντρο ΔΑΙΣ, η παρουσίαση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής βόλεϊ ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 και στη συνέχεια έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος με την ΕΑΠ Λουξ να υποδέχεται την 1η αγωνιστική, που θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου, τον Πανελλήνιο.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΕΑΠ Λουξ, Χάρης Βασιλείου, ο team μάνατζερ της ομάδας, Θέμης Πατρινός και η διευθύντρια του ΤΑΑ, Μαρία Βανταράκη.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, δηλώσεις έκανε ο μάνατζερ της ομάδας, Θέμης Πατρινός ο οποίος είπε: «Στόχος της ΕΑΠ Λουξ είναι να έχει μια πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Φιλοσοφία της διοίκησης και του τεχνικού Team είναι να ρίξει το βάρος στους νεαρούς Πατρινούς για να προαχθούν στο μέλλον νέοι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στην Ιταλία που βρεθήκαμε το περασμένο τριήμερο βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και το σημαντικό ήταν ότι η απόδοση των νεαρών αθλητών ήταν πολύ, κάτι που μας γεννά αισιοδοξία για το μέλλον».
Χριστόπουλος: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σύντομα»
Μετά το τέλος της κλήρωσης, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Δεν θα έλεγα την κλήρωση ούτε εύκολη, ούτε δύσκολη, αυτό που διαπιστώνω από την κλήρωση είναι ότι δίνουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν νωρίτερα. Πάντως η κλήρωση από μόνη της δεν λέει τίποτα, θα παίξουμε με όλες τις ομάδες και αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε, είναι να είμαστε έτοιμοι μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
Advertisements