>

Ηττα και στο δεύτερο παιχνίδι της στη Σορία της Ισπανίας γνώρισε η Εθνική ομάδα των Εφήβων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2010. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 3-1 (16-25, 25-19, 25-22, 25-15) από την Ολλανδία και αποχαιρέτησε τις ελπίδες του να καταλάβει μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στην τελική φάση στη Λευκορωσία. Η Ελλάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της το Σάββατο, απέναντι στην Ουκρανία (17.30).
«Ο αγώνας με την Ολλανδία ήταν παρόμοιος με αυτόν της Πέμπτης κόντρα στην Ισπανία. Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά για μία ακόμη φορά το άγχος και η νευρικότητα αποδείχθηκαν ανασταλτικοί παράγοντες για τα σετ που ακολούθησαν. Στα στατιστικά ήμασταν ανώτεροι από τους αντιπάλους στην υποδοχή και κοντά στην επίθεση αλλά δυστυχώς αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Κάναμε πάρα πολλά λάθη (σ.σ. οι διεθνείς παραχώρησαν 35 πόντους από λάθη, έναντι 25 των Ολλανδων) και τα πληρώσαμε» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καραβιδόπουλος.
ΕΛΛΑΔΑ (Καραβιδόπουλος): Δρογκάρης 2, Χαραλαμπίδης 13, Κουμεντάκης 4, Ασπιώτης 10, Γάτσης 9, Παλέντζας 12, Δαρίδης (λ.- 100%) / Μαυροβουνιώτης 3, Κοκκινάκης 3, Δαλακούρας, Ρεζκ.
Advertisements