>

Πρόταση στον Κόβατς
Η πρόταση βέβαια που του έχει γίνει, κινείται στο ευρύτερο πλαίσιο του μειωμένου μπάτζετ, ο 39χρονος ωστόσο κεντρικός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Πάτρα, χωρίς όμως οι δυο πλευρές να έχουν ακόμα συμφωνήσει. Οπως όλα δείχνουν πάντως, ο Κόβατς θα συνεχίσει παίζει στην ομάδα του Γιώργου Χριστόπουλου και τη νέα χρονιά.
Κολλάει… του Κουρνέτα
Από κει και πέρα, στάσιμο παραμένει το θέμα της μεταγραφής του Βασίλη Κουρνέτα, με τη συμφωνία να… κολλάει στο οικονομικό. Ο έμπειρος πασαδόρος έχει εκφράσει τη θέλησή του να παίξει στην ΕΑΠ, δεν είναι διατεθειμένος ωστόσο να ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Τόσο ο Κουρνέτας, όσο και η διοίκηση των πατρινών, φαίνονται να επιθυμούν τη συνεργασία και έτσι το ποσό των 10-15 χιλιάδων ευρώ που χωρίζει τις δύο πλευρές μάλλον δεν θα σταθεί εμπόδιο στην τελικά συμφωνία.

Λατινοαμερικάνος διαγώνιος και ακραίος

Αναφορικά με τις άλλες θέσεις, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Χριστόπουλος κοιτάει… προς τη λατινική Αμερική για ακραίο και διαγώνιο. Τα ονόματα αρκετών αργεντίνων και βραζιλιάνων έχουν… πέσει στο τραπέζι, ωστόσο εάν δεν κλείσει πρώτα πασαδόρος στην ομάδα, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ο περαιτέρω σχεδιασμός.

Advertisements