>

Μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό, ο Ηρακλής νίκησε με 3-1 σετ τον Άρη και έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα της Α1 των ανδρών. Οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει βαθμό, ενώ έχει αποκτήσει διαφορά 4 πόντων από το δεύτερο Παναθηναϊκό και 5 από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Οι «κυανόλευκοι» ήταν συνολικά καλύτεροι από τους «κιτρίνους» και εάν δεν έδειχναν χαλάρωση σε ορισμένα σημεία, τότε θα είχαν φτάσει στη νίκη γρηγορότερα και ευκολότερα. 


Το κλειδί για τη νίκη της ομάδας του Χάρι Μπρόκινγκ, δεν ήταν τόσο ο Κάλα ή ο Γκασπαρίνι, αλλά οι δύο κεντρικοί, ο Κραλ και ο Κανέλλος, με τον Τσέχο να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι, αφού ήταν αλάνθαστος στην επίθεση, χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι υστέρησαν.

Από την άλλη, ο Άρης ήταν άτυχος, καθώς ο Νίκος Ρουμελιώτης αποχώρησε από το 1ο σετ λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να χαλάσει λίγο η «χημεία» της ομάδας. Όμως, ο Κοβάσεβιτς πήρε στις πλάτες του την ομάδα, ο Τζελάτης -που αντικατέστησε τον Ρουμελιώτη- έκανε ένα ουσιαστικό παιχνίδι, ενώ η έκπληξη ήταν ο Τακουρίδης που βοήθησε σημαντικά στο μπλοκ.

Advertisements